Το Πρώτο Ραντεβού

Για όποιον δεν έχει προηγούμενη εμπειρία, σίγουρα η πρώτη συνάντηση με έναν ειδικό  Ψυχικής Υγείας  είναι κάτι καινούριο και άγνωστο.

Κάποιοι μπορεί να έχετε συγκεκριμένους στόχους και να αναμένετε συγκεκριμένα αποτελέσματα, άλλοι πάλι μπορεί να μην γνωρίζετε τι ακριβώς να αναμένετε από τη διαδικασία. Επίσης, για κάποιους μπορεί να είναι δύσκολο να ξεδιπλώσουν τις σκέψεις τους και τα συναισθήματά τους σε κάποιον που δεν γνωρίζουν ακόμη.

Επειδή ακριβώς αντιλαμβανόμαστε πόσο πολυδιάστατη μπορεί να είναι η πρώτη συνάντηση, σας προσκαλούμε να διερευνήσουμε μαζί τι είναι αυτό που χρειάζεστε. Θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε αυτά που σας απασχολούν σε βάθος και από κοινού θα αποφασίσουμε εάν θα είναι πιο βοηθητικό για εσάς να ακολουθήσετε κάποιες προσωπικές συνεδρίες, ομαδικές συναντήσεις ή ακόμα και συμβουλευτική ζευγαριού. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον τρόπο που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας για τη διαδικασία καθώς και να δείτε εάν είναι αυτό που σας ενδιαφέρει ή σας φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη της επιθυμίας σας. Η διάρκεια της συμβουλευτικής διαδιακασίας καθορίζεται από τις ανάγκες σας, κάτι το οποίο μπορεί να συζητείται και να αξιολογείται από κοινού σε τακτά διαστήματα.